Bemutatkozás

Egy európai cég a tűzvédelem palettáján!

 

Ezúton is köszöntöm Önt az Atlantisz Tűzvédelem nevében!

 

Társaságunk 1992-ben alakult, és tevékenykedik a tűzvédelem, munkavédelem, érintés és villámvédelem területén. Fő célja a tűz- és munkavédelem vonatkozásában felmerülő feladatok és problémák szakszerű kezelése, a szakfeladatok felelősségteljes ellátása. Így cégünk a hagyományos tűzvédelmi szolgáltatások, valamint munkavédelmi, szervezési, tervezési, oktatási és ellenőrzési feladatok mellett foglalkozik az elektromos berendezések biztonságtechnikai felülvizsgálataival, érintés- és villámvédelmi felülvizsgálatokkal is.

Cégünk szigorú minőségbiztosítási rendszerben végzi tevékenységét.

Több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakembereink magas színvonalú, minőségi munkája több száz üzleti partnerünk elismerését vívta ki, és meghatározó piaci pozíciót biztosított cégünk számára az elmúlt esztendőkben. Sikereink kulcsa: a folyamatos szakmai továbbképzés mellett szolgáltatásaink megbízhatóságában és minőségében, üzletpolitikánk  kiszámíthatóságában és partnereink teljes körű kiszolgálásában rejlik.

Cégünk az egész ország területén tűzoltó készülékek karbantartásával, tűzvédelmi szabályzatok készítésével, tűzvédelmi szakvizsgáztatással, tűzvédelmi szemlékkel, oktatásokkal, szaktanácsadással, a tűzvédelmi felszerelések teljes palettájával, érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi, munkavédelmi felülvizsgálatokkal áll partnerei szolgálatára.

Az Atlantisz Tűzvédelem 1993 óta az ipari cégek mellett igen nagy hangsúlyt fordít a települési önkormányzatok, valamint az általuk fenntartott oktatási, művelődési, egészségügyi és szociális intézmények részére nyújtott komplex tűzvédelmi, valamint munkavédelmi szolgáltatásokra. Ismerve ezen intézmények szűkős anyagi lehetőségeit, olyan átalánydíjas szolgáltatásrendszert dolgoztunk ki, amely tartalmában a legszélesebb körű, megbízható és minőségű szolgáltatásokat nyújtja, ugyanakkor díjszabásában a legmesszemenőbben figyelembe veszi a megrendelő lehetőségeit.

Társaságunk mindemellett szakműhelyünkben a Magyarországon az összes típusú forgalmazott tűzoltó készülékek javításának, karbantartásának és hitelesítésének műszaki, technológiai feltételei is üzletfeleink rendelkezésére állnak.

Őszintén köszönöm, hogy figyelmével megtiszteli cégünket! Biztosíthatom, hogy szakembereink mindenkor a legmagasabb színvonalon és készséggel állnak rendelkezésére.

Bízom benne, hogy olyan korrekt és hasznos üzleti kapcsolat jön létre közöttünk, amely az Ön legteljesebb megelégedésére szolgál majd!

Elérhetőségek

Atlantisz Tűzvédelem

9789 Sé,
Kölcsey Ferenc utca 8.
Süle József Richárd
+36(70)315-64-63
E-mail:
atlantisztuzvedelem@gmail.com
Atlantisz Tűzvédelem - Magyar